Pracant – Renault Trucks skupiny D

Možná chcete udělat radost sobě nebo svému partnerovi, který podniká a zvažujete jaké auto by pro toto odvětví bylo tím nejlepším. Míst, kde pořídit vhodné velké auto pro podnikání je opravdu hodně. Denně můžete pročítat stále nové a nové nabídky inzerátů, přemýšlet o doporučení, které vám například poskytnou vaši známí nebo rodiny, či můžete zajít do některého z autobazarů.

A jaké auto si tedy vybrat? Zkuste třeba zauvažovat nad Renaultem Trucks řady D, který se může chlubit třeba novou kabinou s dvěma metry. Výrazně ulehčuje lidem, kteří rozváží středně velké náklady ve městech.

Je to pracant a jako takový vás potěší. Kabina o dvou metrech má odpružené, vyhřívané sedadlo řidiče, kde si řidič také může nastavit sedadlo jak potřebuje. Zajímavostí je také červený bezpečnostní pás, jenž je klasickým znakem nových modelových řad u Renaultu Trucks. Také v sestavě se třemi sedadly, kdy je sedadlo uprostřed doplněno prostorem, kde lze ukládat po sklopení opěradla různé věci, skvělým přínosem v řešení odkládacího prostoru. Samozřejmostí je rezervní pneu, což už moc nebývá.

Palubní deska vám poskytne veškeré ovládací složky v příjemném dosahu pro řidiče. Digitální displej, jenž je patří k přístrojovému štítu, vám zobrazí zprávy o situaci auta. Také volant, který je mnohostranný, vám poskytne jednoduché ovládání rádia nebo telefonu.