Volkswagen Passat – auto snů

Chcete si koupit další automobil, protože vám už starý dosluhuje? Honí se vám hlavou otázky, zda zavítat do autobazaru či autosalonu? Přemýšlíte, zda koupit nové vozidlo, nebo se vám vyplatí koupě ojetého auta? Než si budete vybírat automobil, na všechny tyto otázky byste si měli odpovědět. A my se v dnešním článku podíváme, jak auto vybrat.

První variantou je, že si koupíte nový automobil. Během několika prvních let budete peníze vkládat pouze do běžného provozu. Ale musíte také myslet na záruční prohlídky, které vás vyjdou na nemalé částky. Tyto prohlídky jsou však povinné, jinak by vám automobilky neuznaly reklamaci. Také byste měli vědět, že automobil ihned po zakoupení ztrácí na hodnotě. Jeho tržní hodnota se během tří let používání snižuje až na 50 %.

Koupě ojetého auta je výhodnější

Chcete-li ušetřit peníze, doporučujeme koupi ojetého vozidla, což je pro vás cenově výhodnější. Ale vybrat autobazar, který vám nabídne bohatou škálu automobilů, je nelehký úkol. Můžete si pak koupit například Volkswagen Passat. U autobazaru byste se měli zaměřit na jeho velikost a rozšířenost po republice, renomé jeho značky a v neposlední řadě by vás měla zajímat i internetová prezentace. Mnohé o autobazaru napoví recenze, které jsou na internetu běžně dostupné. Nebojte se hledat.

Zaměřte se také na služby, které je ochoten autobazar nabídnout. Některé bazary mají ve své nabídce i výkup autovraků, a tak vás snadno a rychle zbaví současného vozidla, které už dosluhuje. Také vám může nabídnout financování vozidla spotřebitelskou půjčkou, nebo různé slevové akce. Třeba vám nabídne k některému vozidlu zdarma levné pneu, navíc nějakou výbavu a podobně. Sledujte tyto akce, se kterými můžete ušetřit nemalé peněžní prostředky. Každý kvalitní autobazar chce své zákazníky potěšit.