Zvětšení penisu, téma mnoha mužů

Máte trauma ze svého malého penisu, nebo si vaše partnerka vyžaduje něco lepšího a vy pro ni uděláte cokoliv? Pak je zde také pro vás možnost si svůj pohlavní úd zvětšit, dnes již to není nemožné a hlavně je to bezbolestné. Existují různé, více či méně oblíbené produkty ke zvětšení penisu, a také různé metody. Mechanicky je toho možné dosáhnout pomocí tlakových a vakuových pump a pumpiček, zde využíváme jen čistou fyziku, a je to tedy zdravotně nezávadné, pokud dodržíme všechny bezpečnostní požadavky. Další možností je zakoupení nejrůznějších erotických lákadel, jako jsou erotická videa, sexy prádlo, nebo něco, co vybičuje vaše smysly bez použití chemie. Jsou také účinná cvičení na prokrvení penisu, která můžete sami vykonávat a pokud se nejedná o poruchu fyziologickou, ale spíše je to ve vaší hlavě, navštivte raději sexuologa, případně psychologa, v takových případech nepomůže žádné afrodisiakum. Také je velmi důležitá psychická podpora partnerky.

Nejúčinnější však jsou přípravky, tedy afrodisiaka, nebo podpůrné léky, jako je například velice oblíbený Vimax, který patří k přípravkům pro zlepšení erekce. Vimax má vysoké hodnocení zákazníků z řad mužů, ale také žen, které jsou rovněž velice spokojené s výkonem svých partnerů. Tyto léky, nebo chcete-li přípravky, mohou být podávány v nejrůznějších podobách a skupenstvích, takže se setkáte kupříkladu s kapkami, granulkami, pilulkami, nebo práškem, který lze naředit podle potřeby. Velmi podstatné při výběru přípravku pro podporu erekce jsou dostatečné informace a zjištěné reference na daný produkt. Na trhu se v současnosti objevují celé záplavy pomůcek pro podporu ztopoření a lepší funkci pohlavního údu, tak buďte velice opatrní, ať nekoupíte pouhé placebo.

Muži si najdou dosti důvodů pro zvětšení své ozdoby.

Existuje mnoho důvodů, které muži udávají, pro zvětšení svého přirození. Uveďme si 9 důvodů, proč chceme větší penis:

  1. Poruchy erekce fyzického a chronického rázu – nutno léčit.
  2. Posílení sebevědomí.
  3. Estetické důvody- co je větší, více se líbí, u penisu to platí zvlášť .
  4. Celkové vylepšení těla- spojeno také se zdravím.
  5. Společenské předsudky.
  6. Nalákání žen- ale pozor, abnormálně velký penis je v normálním životě a v sexu spíše na obtíž.
  7. Sexuální uspokojení své partnerky, nebo milenky.
  8. Zdravotní potíže- již naštěstí existují různé léky a přípravky, které pomáhají.
  9. Obyčejná zvědavost- muži jsou také velmi zvědaví, zda to vůbec funguje

Těch důvodů a příčin je samozřejmě mnohem více, je to dosti individuální a každý muž je jinak spokojený se svým penisem. Někdo to vůbec neřeší, jiný zase nemyslí na nic jiného, jak dosáhnout zvětšení svého přirození. Někteří pánové se mohou dokonce dosti trápit, nebo mají dokonce díky velikosti a špatné funkci svého penisu zdravotní potíže, což není nic příjemného.

Pokud budeme mluvit o ženách, a o tom, jak ony sami nahlíží na tento problém některých pánů, jsou velmi tolerantní a pokud svého partnera milují, a nejde jim jen o sexuální hrátky, nevadí jim ani malý penis. Koneckonců ono již otřepané rčení o šaškovi v cirkuse je většinou založeno na pravdě, nejen penis se dá využít pro ukojení partnerky. Pánové buďte v sexu vynalézaví, a také využijte bez obav některých osvědčených metod a přípravků pro zvětšení penisu, pokud to ovšem je nutné, a nejedná se jen o jakýsi subjektivní dojem, nebo mindrák.