Čím potěšit svou ženu na Valentýna?

Valentýn, svátek zamilovaných, se slaví 14. února. Tento den se neodkladně blíží, a tak byste měl začít přemýšlet, čím svou partnerku letos překvapíte. Zapomeňte na bonboniéry ve tvaru srdce, nebo bohaté kytice. Raději svou drahou polovičku potěšte romantickým víkendovým pobytem pro dva. V dnešním článku se podíváme, kam byste mohli na valentýnský víkend vyrazit.

Pobyt v Mariánských Lázních

Mariánské Lázně jsou nádherné město, které vám slibuje pohádkový valentýnský víkend pro dva. Budete se věnovat jeden druhému a užijete si lásky, vzájemné pozornosti a z pobytu si odnesete nezapomenutelné zážitky. Vaše partnerka bude nadmíru spokojená, když jí předložíte poukaz na lázeňský pobyt s wellness procedurami v luxusním lázeňském hotelu. Takový valentýnský dárek pro ženu nikdy nemůže zklamat.

Mariánské Lázně se zpívajícími fontánami slibují romantické procházky na kolonádě. Odpoledne si můžete nechat udělat lázeňské procedury ve tříhvězdičkovém wellness hotelu Haná. Přepychový víkend, na který nezapomene ani jeden z vás, na vás čeká.

Hledáte-li praktický dárek, který by mohl také potěšit, zaměřte se na e-cigaretu a eliquid, nebo investujte do nového posilovacího stroje. Ale myslíme, že existují originálnější dárky.

Romantika ve Františkových Lázních

Ale i Františkovy Lázně mají zamilovaným párům co nabídnout. Nejen to, že si užijete wellness procedur a odpočinku, ale vaše žena si v některém místním salonu může nechat udělat nové nehty, zajít si na kosmetiku a konečně se začít věnovat sama sobě. Vy zase pro změnu vyzkoušíte relaxační masáže, které vám uvolní svaly, jež jsou napnuté z práce. Večer si zajdete na romantickou večeři při svíčkách, a pak celou noc můžete strávit v luxusním pokoji s láhví vína.

Nebo vyrazte k Mrtvému moři

Pokud si můžete dovolit vzít dovolenou v práci na celý týden, pak můžete vyrazit k Mrtvému moři. Zdejší letoviska nabízí luxusní hotelové komplexy, které slibují pohádkovou dovolenou pro dva. Navíc Mrtvé moře zlepší stav atopické pokožky, a jestliže atopická pokožka vaší partnerky se zhoršuje, není nic ideálnějšího.

Najděte valentýnský dárek pro ženu, který ji potěší, nezklame a možná i neuvěřitelně překvapí.