Automobil Hyundai i30 má slabší motor

Automobil Hyundai i30 má slabší motor

Novinky pro automobilu Hyundai i30 nejsou zrovna příliš přívětivé, jelikož všechny varianty motorů přijdou o výkon nejméně 5 kW. To jde rozhodně proti proudu konstruktérů automobilů. Výkup aut stanovuje cenu automobilu Hyundai i30 na 250 000 Kč.

Hyundai i30 levněji

Výkup vozidel tvrdí, že za 3 roky provozu automobilu jeho cena klesne až o polovinu. Pokud tedy chcete automobil Hyundai i30 koupit levněji, tak si kupte ojetý automobil. Výhodnou změnou u auta Hyundai i30 je změna převodovky. Nově totiž bude mít automobil Hyundai i30 šestistupňovou převodovku, kterou na dálnici určitě oceníte.

Design automobilu Hyundai i30

Nový automobil Hyundai i30 má agresivnější design a může se pyšnit dynamickou jízdou. Hyundai i30 má velice výborná alu kola, která díky odlehčení zlepšují jízdní vlastnosti automobilu. Velice atraktivní je také volant, který má velké množství funkcí a skvělý vzhled.

Změny v interiéru

Interiér automobilu Hyundai i30 není vůbec usedlý. Naopak nyní se v automobilu Hyundai i30 projevuje odvážný styl a kvalita. I během jízdy se vám bude zdát, že je v automobilu Hyundai i30 všechno správně seřazené. Hyundai i30 má velice kvalitní pneumatiky, s kterými budete jezdit levněji a bezpečněji.