Hodnocení a cena automobilu Seat Ibiza

Hodnocení a cena automobilu Seat Ibiza

Seat Ibiza je automobil, který propojil sportovní vzhled s praktickou funkcí. Seat Ibiza je velice malé auto, ale zato je cenově dostupné. Výkup aut zjistil, že Seat Ibiza v základní verzi stojí 220 000 Kč. Za automobil Seat Ibiza v plné výbavě zaplatíte až 450 000 Kč. To je velice velká cena, jelikož konkurent Škoda Octavia stojí daleko méně.

Přednosti automobilu Seat Ibiza

Výkup vozidel proto doporučuje kupovat automobily Seat Ibiza ojeté. I po 3 letech ježdění jsou totiž kvalitní. Seat Ibiza se mezi malými hatchbacky velice oblíbený automobil. Seat Ibiza má výborné jízdní vlastnosti. Oproti konkurenčním automobilům má Seat Ibiza také objemný zavazadlový prostor. Škoda Fabia nemůže nabídnout větší zavazadlový prostor.

Prostor v kabině je velmi malý

U automobilu Seat Ibiza vás však příliš nepotěší podélná prostornost a výška nad hlavou. Cestující v zadních sedadlech se musejí velice nepříjemně mačkat. Seat Ibiza je méně originálním automobilem. Seat Ibiza až příliš připomíná konkurenční automobily. Velice hezké jsou alu kola, která má automobil Seat Ibiza.

Interiér automobilu Seat Ibiza je velice povedený

Interiér vozu Seat Ibiza je velice povedený. V interiéru se nachází několik měkčených plastů. U automobilu Seat Ibiza budete mít opravdu pocit, že sedíte v kvalitním automobilu. Už od otevření a zavření dveří se budete bavit pocitem kvalitního zpracování. Seat Ibiza má velice kvalitní pneumatiky, které zvyšují bezpečnost automobilu.