Trend pokeru v České Republice

Poker je posledních pár měsíců v České republice velmi skloňován díky předtím neznámému pokerovému hráči Martinu Staszkovi. Ten svým nevídaným výkonem obsadil v nejprestižnějším pokerovém turnaji na světě druhou příčku. Stal se tak světově úspěšným pokerovým hráčem a vyhrál spoustu peněz. Poker je u nás nyní ještě více známější, i pro naprosté neznalce.

Možná ani nevíte, že v České republice existuje několik pokerových klubů, které sdružují pokerové hráče a organizují live poker turnaje. Není však jednoduché se těchto turnajů zúčastnit. Zcela nový směr však přinesl poker na internetu. Online poker se rozšířil po celém světě, stejně tak i u nás. Díky tomu si může každý, i ten, co poker v životě nehrál, vyzkoušet tuto hru.

I když asi nezažijete skrze internet ten pravý adrenalin, jako při živých turnajích, má i hra online své výhody. Zůstáváte v anonymitě a stejně tak hrajete s neznámými hráči, což si v mnoha případech jistě přejete. Poker si můžete vychutnávat z pohodlí domova, kdykoli máte chuť ke hře. Důležitá je také dostupnost. Jak už bylo řečeno, na pokerové turnaje není lehké se dostat, ale internet je dnes v téměř každé domácnosti. Můžete si vybrat dle vlastní volby stůl, na kterém budete hrát, dokonce můžete současně hrát na více stolech. Získáte tak spoustu cenných zkušenosti a touto formou se sebevzděláváte. Můžete klidně hrát s málo penězi a vsázet nízké částky, pokud si zpočátku nevěříte nebo třeba jen neradi riskujete.

Jistě právě také Martin Stazsko prohluboval své znalosti v pokeru hrou na internetu. Jestliže vás jeho úspěch více motivoval, či jste si řekli, že si vyzkoušíte poker také, skrze internetový portál betting.betfair.com máte jedinečnou možnost zahrát si online poker. Na tomto portále se mimo jiné můžete dozvědět zajímavé informace ze světa pokeru. Ptáte se, co potřebujete k online pokeru? Internet a stačí jen znát poker pravidla, které si zde můžete přečíst. Již vám nebrání nic k tomu, abyste se pustili do hry.  Hodně štěstí při hře!