Moderní šlechtična aneb Škoda Octavia s pořadovým číslem čtyři

Elegance, styl, ale také snadné ovládání i pro ty, kteří si nejsou za volantem právě moc jistí. To vše nabízí nový model mladoboleslavské automobilky, čtvrtá generace Octavií, co jde s dobou a přináší třeba bezkonkurenční porci zavazadlového prostoru pro klasickou letní dovolenou i velký rodinný nákup. Sedadla s možností příjemné masáže, rozměrný tablet, díky němuž se automobil ovládá o to jednodušeji – řidič má přehled nad každým důležitým ukazatelem a může se potom plně věnovat jen cestě samotné.

Světová premiéra v Praze dopadla na výbornou

Poprvé se Škoda Octavia 2020 odhalila světu v české metropoli a okamžitě si získala přízeň mnoha fanoušků rychlých kol. Nabízí totiž až devatenáctipalcová kola, dvojramenný volant, karoserii s obdivuhodnou dynamikou a 640 litry zavazadlového prostoru ve variantě kombi (liftback má o čtyřicet litrů méně, což je stále velmi slušná cifra).

Škodovka

U první verze Octavií jsme měli možnost využívat 528, respektive 548 litrů a je pravda, že na svou dobu šlo o závratné číslo, že?

Vynikající odhlučnění a nebývalá lehkost řízení

Abyste se mohli soustředit plně na řízení, je třeba ticho – a nová Škodovka, která má výborně odhlučněný podvozek, jej v interiéru skutečně nabídne. Klid a jistotu za volantem dodává i prostorný tablet, kde najdete všechny důležité hodnoty na jednom místě. Praktické detaily, jako třeba kapsička pro mobilní telefon elektronická dětská pojistka, jsou už pak jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Škoda

Značka, kterou zná každý příznivec motorismu

Kdo by někdy neslyšel o Škodě Octavii, že? I kdybyste neměli o auta ani ten nejmenší zájem, museli jste toto vzletné jméno v minulosti zaznamenat. A je jasné, že čtvrtá generace Octavie má na trhu značnou konkurenci, takže musí nabídnout to nejlepší z moderních možností, které jí přináší svět rychlých kol.