Zatočte s nudou: Užijte si skvělou zábavu VE VZDUCHU

Máte spoustu volného času a nevíte, jak s ním naložit? Možná jste nabyli dojmu, že jste již vyzkoušeli všechny možné aktivity… ale co ty vzdušné? Pokud máte pro strach uděláno, absolvujte některý z následujících zážitkových letů. Garantujeme vám, že si pak na nudu ani nevzpomenete!

Létání s akrobatickým letounem

Akrobatické lety patří k těm nejintenzivnějším zážitkům, které můžete ve vzduchu zažít. V akrobatickém letounu si budete připadat jako stíhací pilot za druhé světové války – vychutnáte si výkruty, střemhlavý let, přetížení při ostrých zatáčkách a další prvky, které dělají z akrobatického létání tak atraktivní disciplínu. Nic pro slabé povahy! Pokud vás to chytne, můžete se přihlásit na letecký kurz a udělat si kvalifikaci pro akrobatické létání.

letecký kurz

Výcviková lekce s Delfínem

Některé firmy nabízí lety stíhačkou. Ve skutečnosti jde však o typ L-29 Delfín, což byl (a v některých zemích stále je) cvičný proudový letoun. Přesto jde o extrémní záležitost, při které nebudete mít nouzi o adrenalin. Ostatně posuďte sami – jedinečný stroj české výroby zvládá maximální rychlost 820 km/h a může vystoupat až do výšky 11,5 km.

škola létání

Pilotem na zkoušku

Jaké to je pilotovat letadlo? To můžete zjistit, pokud se přihlásíte na populární zážitkový let zvaný „pilotem na zkoušku“. Vyzkoušíte si řízení letounu nebo vrtulníku, v rámci kterého absolvujete přímočarý let, zatáčení, let po okruhu, krátký navigační let a přistání. Třeba se vám bude pilotování líbit natolik, že si uděláte pilotní průkaz a budete se ve vzduchu bavit pravidelně.

Všechny výše uvedené zážitkové lety nabízí renomovaná škola létání Blue Sky Service. Bližší informace a ceny najdete na www.blueskyservice.cz.