Pojištění odpovědnosti zaměstnance znamená klidný den na pracovišti

Je důležitá, a to nejen tehdy, když jste v práci často za volantem osobního auta a jezdíte na různé služební cesty. Bude totiž platit i za českými hranicemi, můžete se na ní tedy spolehnout snad i na druhém konci planety. Ve smlouvě je totiž garantována celosvětová platnost, a to bez nutnosti nějakých dalších plateb navíc.

neživotní pojištění

Pojištění odpovědnosti je pro zodpovědné zaměstnance takřka až nutností. Už jen kvůli tomu, že jde vlastně o prevenci. Určitě je to lepší rozhodnutí než pak pracně řešit nepříjemné situace, že?

Komplexní ochrana pro různé události

Jak by řekl klasik, možné je opravdu všechno a někdy v našem životě jen velmi nevěřícně kroutíme hlavou. Pojištění profesní odpovědnosti ale některé takové chvilky usnadní. Jednoduchá smlouva a platnost nezávisle na destinaci, do které vás pracovní povinnosti zavedou. Služební cesty jsou různé a pojistka platí i kdekoliv v zahraničí. Nemusíte proto uzavírat dodatečné připojištění a vyřizovat nějaké formality.

Spoluúčast bude maximálně pětitisícová, pokud je to uvedeno v konkrétním smluvním dokumentu. A nejvyšší možná pojistná částka? Limit je půl milionu korun. V pojištění jsou obsaženy samozřejmě i různé výluky, jde kupříkladu o škodu, u níž se prokáže, že byla způsobena úmyslně nebo pod vlivem alkoholu.

pojišťovna ERGO

Zodpovědnost, která je velmi podstatná

Snad úplně každý se rád cítí zodpovědně a s odpovídajícím komplexním pojištěním je tento pocit velmi příjemný. Pojistné krytí je velmi široké a můžete se na ně spolehnout i v situacích, jež by šlo označit za skutečně kuriózní. Pomocná ruka je vždy blízko, ať už jste v danou chvíli kdekoliv. Zkušenost a transparentnost, tohle vše pojišťovna ERGO ráda nabídne všem novým klientům. A to nejen tehdy, pokud jde o neživotní pojištění, připravena je totiž pestrá škála produktů.