Let stíhačkou pro náročné muže

Chcete vyzkoušet něco netradičního? Toužíte po adrenalinu a nepopsatelných pocitech? Adrenalin vám dodá i tandemový seskok či bungee jumping, ale pokud jste náročný, vyzkoušejte let stíhačkou, nekompromisní a unikátní zážitek určený pro náročné muže. Jen málokdo v současnosti získal takovou zkušenost, jako je let stíhačkou L39 Albatros. Během zážitku budete neustále natáčení, a tak získáte i celý záznam na DVD. Můžete se po několika letech opět podívat, jak jste si náramně užívali let stíhačkou. Uvidíte svět z ptačí perspektivy, proletíte se neuvěřitelnou rychlostí a pochopíte, jak to na palubě stíhačky chodí. Stíhačku řídí profesionální pilot s bohatými zkušenostmi.

I tandemový seskok nabídne dávku adrenalinu

Ale asi nejrozšířenějším a nejoblíbenějším adrenalinovým zážitkem je tandemový seskok. Je neustále originální a potěší i jako dárek. Tandemový seskok je uskutečňován z výšky 4 000 metrů. Užijete si volného pádu až 200 km/hod. Možná budete mít strach, jakmile se otevřou v takové výšce dveře letounu, ale tandemový seskok je naprosto bezpečný sport. Navíc budete skákat s tandem pilotem, který ví, jak se zachovat i v extrémních situacích. Vzrušující adrenalinový zážitek oceníte nejen vy, muži, ale také vaše ženy. Navíc si můžete nechat tandemový seskok natáčet.

Zážitky i jako originální dárky

Ale adrenalinové zážitky si můžete zakoupit nejen pro uspokojení svých snů, ale i svým blízkým jimi můžete udělat radost. Dnes jsou adrenalinové zážitky vhodné i jako dárky. Řadí se mezi originální dárky, které vždy potěší a překvapí. Ale let stíhačkou a tandemový seskok nejsou jediné zážitky, které v nabídce najdete. Velmi oblíbené jsou i originální dárky v podobě vodních sportů, například jízda na vodních lyžích. Na oblíbenosti neztrácí ani Zorbing či sedmimílové boty. Možností je více než dost. Přijdete si na své nejen vy, ale také vaši blízcí.