Co je erektilní dysfunkce?

Pod pojmem erektilní dysfunkce se skrývá klasická porucha erekce, kdy se muži zkrátka nedaří udržet ztopoření penisu. Proč se tak děje? Důvodů je mnoho.

Problémy s erekcí

Za poruchami erekce mohou být čistě psychické problémy (čím dál vyšší pracovní vytížení, stres a nervozita, strach z opětovného selhání v posteli, tlak ze strany partnerky atd.) a nebo za to všechno mohou nějaké jiné zdravotní problémy (cukrovka, srdeční onemocnění, vysoký krevní tlak, selhání ledvin). Stejně tak různé chirurgické zákroky mohou mít vliv na problémy s erekcí. U rakoviny prostaty často dochází k erektilní dysfunkce. Ta se může objevit po chirurgickém odstranění prostaty v případě, že při operací došlo k poškození nervů vedoucích k penisu. Na mužskou erekci má vliv samozřejmě také věk. Čím je muž starší, tím hůře dosahuje erekce. Erekce je závislá na správném prokrvení penisu. A právě v pokročilejším věku dochází k různým postižením cév a nervů.

Trápí vás problémy s erekcí?

Pokud i vás trápí problémy s erekcí, zamyslete se nad tím, zda není na čase začít užívat přípravky sloužící k zlepšení erekce. Tyto podpůrné přípravky obsahují účinné látky, které pomáhají udržet erekci penisu po velice dlouhou dobu. Velká část těchto přípravků je na předpis. Můžete však narazit také na doplňky, jež jsou volně dostupné v každé lékárně. Volně dostupným přípravkem je Erectan. Tento přípravek je ve formě kapslí. Jako účinnou látku využívá aminokyselinu Arginin, která je dnes součástí většiny známých doplňků stravy pro podporu erekce. Vyzkoušejte si jej!