Změny u automobilu Honda CR-V

Honda CR-V je automobil s vlastní tváří

Honda CR-V celkově proměnila svůj vzhled exteriéru i interiéru. Honda CR-V také zapracovala na své bezpečnosti jak pro lidi uvnitř automobilu, tak i pro lidi, kteří se nacházejí v okolí automobilu. Výkup aut předpokládá cenu nového automobilu v hodnotě 800 000 Kč.

Jak koupit automobil Honda CR-V levněji?

Výkup vozidel však dodává, že cena 800 000 Kč je cena automobilu v základní výbavě. Pokud chcete v této hodnotě automobil v plné výbavě, pak si musíte pořídit 3 roky starý automobil. Koupí ojetého automobilu můžete mnoho ušetřit.

Výrazné změny u automobilu Honda CR-V

Změny se u automobilu Honda CR-V dotkly i řadící páky. Řadící páka se nyní přesunula na přístrojovou desku a umožňuje tak snadnější řazení. Pokud si chcete za automobil připlatit, tak si můžete zakoupit i kožené sedačky do automobilu nebo 18ti palcová alu kola. S příplatkem můžete získat i parkovací senzory s kamerou.

Motory automobilu Honda CR-V

Varianty motorů pro automobil Honda CR-V jsou velmi uspokojivé. Benzínový motor 2,0 litr VTEC má výkon 110kW a 150 koní. Druhý motor je dieselový 2,2 CTDi a má 140 koní. Automobil Honda CR-V má také velice výborné pneumatiky, které snižují spotřebu automobilu a zvyšují i jeho bezpečnost.