Buďte nezávislí, začněte vydělávat na internetu

Založení e-shopu bylo dříve velmi složité a nákladné. E-shopy na míru stály desetitísíce korun a byla potřeba jejich neustálá údržba a vylepšování. Lidí, kteří si chtějí pohodlně vydělávat na internetu přibývá, a tak se tvorba e-shopu musela zákonitě ulehčit. Dnes je již možné si u různých firem koupit hotový e-shop, který splňuje všechny vaše požadavky. Zde se ale pořád bavíme o velkých částkách. Pokud chcete e-shop opravdu rychle a levně, nejjednodušší cestou je pronájem e-shopu. Za pár stovek měsíčně tak budete mít k dispozici vlastní e-shop. Nemusíte řešit hosting a hlavně můžete s prodejem kdykoliv skončit bez ztráty počáteční investice. Zaplatíte v podstatě jen za měsíce, ve kterých e-shop funguje.

Pronájem e-shopu snadno a rychle

Zřízení internetového obchodu přitom není vůbec složité a ve většině případů stačí pouze vyplnit formulář, založit účet a můžete začít na svém e-shopu pracovat. Drtivá většina pronajímatelů má pro své zákazníky připraveno také několik variant v různých cenových relacích. Pokud například chcete zřídit jednoproduktový e-shop, jeho údržba vás nepřijde na víc než pár stovek měsíčně. Velké e-shopy, které potřebují složitější administraci, pořídíte do dvou tisíc. V ceně je pak ale neomezený počet položek v e-shopu, technická podpora zdarma kdykoliv ji potřebujete a ještě dostanete 1000,- Kč na Google AdWords pro spuštění vaší první reklamní kampaně.

Individuální přístup ke každému zákazníkovi

I když se může zdát, že pronájem e-shopu je jen jednosměrná služba, opak je pravdou. Po zaplacení s vámi firma rozhodně nepřestane komunikovat. Naopak, zkušení pracovníci vám rádi poradí, jak založit e-shop, projdou s vámi smluvní podmínky a pomohou i s reklamačním řádem. Buďte nezávislí a začněte vydělávat pohodlně na internetu! Spoustě lidem to funguje, proč byste mezi nimi nemohli být i vy?