Masáž s hvězdičkou pro každého muže

Masáž s hvězdičkou je v podstatě erotická masáž, která je určena výhradně pro muže. Tato jedinečná masáž vychází z tradiční indické receptury Shakti. Svůj původ má masáž v indické mytologické pohádce o Shivovi, což je bohyně starající se o svého prince. I vy se nyní můžete vžít do role prince a svěřit se do rukou opravdové bohyně.

Kupte si dárkové poukazy na masáž s hvězdičkou a užijete si jedinečnou aroma koupel, pak následuje seznamovací rituál, hlazení a ovívání perličky s kožešinkou. Užijete si antistresové masáže hlavy a obličeje. Pak vás masérka potěší olejovou masáží celého těla za pomocí teplého afrodiziaka, případně aroma oleje. Masáž s hvězdičkou zahrnuje 25 tajemných hmatů. Nakonec budete relaxovat a odpočívat.

Masáž s hvězdičkou trvá asi 2,5 hodiny s jednou masérkou. Jestliže chcete netradiční dárky koupit ženě, pak se nabízí i masáž s hvězdičkou s masérem.

Tantra masáž

Jestliže vám adrenalínové zážitky nic neříkají a preferujete spíše masáže, pak se vám kromě masáže s hvězdičkou ještě nabízí tantra masáž. Ta vychází z tantrických a taoistických technik. Cílem tantra masáže je probudit celé tělo, odplavit napětí a stres. Člověk se uvolní a dostane se do celotělního vzrušení. Otevřete si cestu k meditativním prožitkům v oblasti erotiky.