Jaké výhody nabízí AAA Auto?

Autobazar AAA Auto byl založen v roce 1992 a jeho zakladatelem byl Australan Tony Denny. Jeho otec pocházel z České republiky, a tak není divu, že ho to k nám táhlo. Původně se mělo AAA Auto specializovat na výkup vozidel ze zámoří. Jelikož to ale trvalo velmi dlouho, tak se Tony Denny rozhodl vykupovat tuzemská vozidla. A to se mu vyplatilo, obchod začal rozkvétat a dnes autobazar patří k nejvýznamnějším společnostem ve střední Evropě. Pojďte se s námi podívat, jaké výhody AAA Auto nabízí.

Tisíce vozidel ihned skladem

AAA Auto je oblíbené zejména díky výhodám, které klientům nabízí. Ve své nabídce má spoustu doprovodných služeb, jako je pojištění mechanických a elektronických závad. Dále je kontrolován stav najetých kilometrů. V neposlední řadě vám AAA Auto nabízí možnost zakoupené vozidlo si do sedmi dnů od zakoupení vyměnit bez udání důvodů. Tyto možnosti spousta autobazarů na českém trhu ani nenabízí, a tím se AAA Auto dostává do popředí od konkurence.

AAA Auto je velmi silná skupina, a to nejen na tuzemském, ale i středoevropském trhu. Těšit se můžete na zajímavé slevy, které jsou až do výše 50 000 Kč. Dokonce vám autobazar nabízí možnost úvěru se splatností až na sedm let.

Čím vás AAA Auto ohromí?

Autobazar, jehož generálním ředitelem byl do letošního roku Tony Denny, vám dále může nabídnout 12 měsíců záruku na mechanický stav vozidla. Dokonce se vám nabízí i 15 % sleva na servis. Nikde takové možnosti jako v AAA Auto nedostanete.

V současné době má AAA Auto celkem 18 poboček v České republice a další pobočky na Slovensku a v Rusku. Ale nová generální ředitelka, Karolína Topolová, chce počet poboček co nejdříve zvýšit.