Impotence – co na to psychika?

Mnoho mužů dnes podceňuje sílu své psychiky, která se sice vypořádá s různými konflikty a vnějšími stresory, ale impotence je slovo, které vyvolává dávku stresu a zátěže. Neschopnost udržet erekci, která je potřebná pro normální průběh pohlavního styku, je označována jako erektilní dysfunkce. Často můžeme tento problém znát pod názvem impotence. Muži trpící těmito problémy nemohou dostatečně dlouho udržet erekci. Dlouhodobá a chronická impotence se projevuje spíše ve vyšším věku. Ale nemusíte se bát, že s nástupem čtyřicítky budete impotentní a skončíte váš sexuální život. Dnes jsou k dostání různé doplňky stravy, díky nimž si budete moct opět užívat kvalitního sexu se svou partnerkou.

Čím je způsobena nedostatečná erekce?

Asi se budete ptát, čím je nedostatečná erekce způsobena. Původců je celá řada. První místo zaujímá stres. Pokud jste neustále pod stresem z práce, zaměstnání, nebo vás trápí finanční záležitosti či partnerské problémy, takový stres může mít za následek nedostatečnou erekci. Dále je nedostatečná erekce zaviněna depresí, která ovlivní výkon i psychiku člověka po fyzické i psychologické stránce. Někteří muži nedodržují správnou životosprávu, kouří, pijí alkohol. Ani to, že přejdete na e-cigarety nestačí. Někteří muži trpí nízkou sebedůvěrou, která vzniká na základě předchozích negativních zkušeností, např. ve smyslu sexuálního selhání. Pokud vás trápí nedostatečná erekce, nebojte se svěřit své partnerce. Je to záležitost obou partnerů.

Jak na posílení erekce?

Chcete-li zkvalitnit váš sexuální život s partnerkou, můžete vyzkoušet doplněk stravy na posílení erekce. Dnes na trhu existuje celá řada přípravků. Velké oblíbenosti se těší Erectan, doplněk stravy, která má skvělé účinky. Na posílení erekce je možné užívat Erectan dlouhodobě, přičemž změny poznáte už po několika týdnech. Dále je dostupný Erectan, který se užívá pár hodin přes sexuálním stykem. Pro zlepšení sexu je možné používat i lubrikační gel Erectan.