Elektronická cigareta – náhrada tabákové cigarety

Kouření je pro zdraví člověka škodlivé, o čem už upozorňují i samotné krabičky cigaret. Ale celá řada kuřáků se této závislosti nechce vzdát, a tak upozornění ignorují. Ale na trhu se objevila elektronická cigareta, s níž můžete začít odvykat, nebo můžete začít kouřit zdravěji a zároveň i ušetřit. Elektronická cigareta vám do těla dodává pouze nikotin, nikoliv škodlivé a rakovinotvorné látky. Elektronická cigareta má za úkol uspokojit vaši závislost na nikotinu, ale přitom nezatěžovat plíce a dýchací cesty. Investice do elektronické cigarety se vám rozhodně vyplatí a do několika měsíců mnohonásobně vrátí.

E liquid s obsahem nikotinu

Do elektronické cigarety se dávají tekuté náplně zvané e liquid, které obsahují pouze nikotin. K dostání je také e liquid zcela bez nikotinu, pouze s nějakou příchutí. E liquid se kouřením přeměňuje na páru, kterou kuřák vdechuje a následně vydechuje. Tento dým nezapáchá, jako dým tabákové cigarety, ani neškodí okolí. E liquid je k dostání s různou intenzitou nikotinu. Silným kuřákům bude vyhovovat cigareta s vyšším obsahem, slabí kuřáci ocení zase minimální obsah nikotinu. Přestupte na elektronickou cigaretu, zaručujeme vám, že nebudete litovat, ba naopak. Balíček tabákových cigaret si již nekoupíte.

E-cigareta i jako dárek pro ženu

I mnoho žen holduje kouření, a proto není od věci zakoupit elektronickou cigaretu jako dárek pro ženu. Jestliže je vaše manželka, přítelkyně, kamarádka či příbuzná kuřačkou a stále si kupuje tabákové cigarety, zkuste jí zakoupit e-cigaretu. Takový dárek pro ženu je skutečně originální a každou kuřačku potěší. Pokud k ní zakoupíte ještě e liquid, rozhodně s tímto dárkem neprohloubíte. Nemusíte přemýšlet, jaký dárek pro ženu, která kouří, elektronická cigareta je jasnou volbou.