Vstříct lepší koupelně

I když se do kompletní rekonstrukce koupelny pustíme prostřednictvím stavební firmy, je dobré základní technologické postupy prací alespoň okrajově znát. Při rekonstrukci bytového jádra většinou dojde i k celkové výměně vodovodního a kanalizačního potrubí a elektroinstalace. Jedi, s čím se nesmí hýbat, jsou stávající, stoupající rozvody v instalační šachtě. Ty, i když jsme majiteli bytu, nejsou naším majetkem. Samotná instalační šachta bývá nejčastěji za osazeným WC a musí stále zůstat dobře přístupná, takže veškeré nové konstrukce, které před ní vzniknou, musí být snadno demontovatelné nebo opatřené dvířky.

Rekonstrukce koupelny ještě když chcete zvětšit její prostor, koupit nové obklady do koupelny a další příslušenství vás rekonstrukce koupelny v dnešní době příjde na nemalé peníze. Proto je potřeba dopředu zvážit a spočítat hlavně jaké přibližné náklady vynaložíme do rekonstrukce  koupelny, pořádně si rozmyslet jaké stavební úpravy udělat dopředu si nakreslit kde bude koupelnové příslušenství stát jestli místo vany si pořídíte sprchovací kout. Pokud vaše rodina dává většinou přednost sprchování tak je na místě se rozloučit ze starou vanou a jít se podívat kde seženete vhodné sprchové kouty. Koupelnové studio nabízí nespočet druhů produktů vybavení do koupelny, kde si určitě to své vyberete.

Nastala doba, kdy šetřit každou korunu je žádoucí, si jistě položíme otázku, zda je výhodné nechat rekonstruovat bytové jádro tzv: na klíč. Někdo bude raději zhánět jednotlivé profese a dohlížet na řemeslníky, případně sám položí ruku k dílu. Jinému postačí informace, že ušetří čas a případné komplikace, které by mohly vzniknou neodborným, prováděním stavebních prací, i to, že na celé dílo je samozřejmě záruka. Zařizujete koupelnu a nevíte jak a kde začít, koupelnové studio je tady pro vás, každý si tam vybere ten svůj vysněný koupelnový nábytek i další vybavení. Pro náročné zákazníky kteří mají zájem o moderní netradiční výrobky, neobvyklých tvarů, designu i tyto sety koupelnové studio nabízí. Dnes se stále více objevují v souvislosti s toaletami a koupelnami,  výrobky a koupelnový nábytek od světově prosnulých designérů a jiných významných ateliérů.