Co neříkat těhotné ženě

Pokud čekáte potomka a jako tatínek se na něho jistě těšíte nebo vaše kamarádka s přítelem očekává narození svého prvního potomka, možná se vám stane někdy, že šlápnete vedle a řeknete těhotné ženě něco, za co vás těhulka určitě v skoro vždy nebude mít ráda. Jaké jsou to věci?

Oblečení je problém

Pokud rádoby vtipně vpálíte budoucí mamince větu typu – momentálně je problém asi sehnat vhodné oblečení, že? Těhotná maminka si tuto větu přeloží jako, že její oblečení není příliš pěkné. Ale co tak jiného kvůli zvětšujícímu se bříšku by si měla obléci. Pokud nemáte řešení tohoto problému, takovým řečem se raději vyhněte. Maminka vám pak po porodu jistě předvede jak se umí pěkně oblékat ona sama i svou ratolest, která vám předvede třeba nádherné dupačky.

To je ale břicho. Kdy máš termín?

Znamená to často, že si myslíte, že je příliš tlustá. A to je to poslední, co by chtěla těhotná žena slyšet a také jí to na jejím sebevědomí nepřidá. To, že má žena větší bříško není vinnou její kuchyně a stravování.

Chtěla bych ti pohladit bříško

Bříško těhotných je pro ně velmi cenné. A i když bříško přímo láká k pohlazení, často při pomyšlení, že na vás někdo sahá není příliš příjemná. Tak věřte, že i nastávajícím maminkám to není příjemné a na to myslete.